Despre noi

IUHASZ & PARTNERS

reprezintă o echipă ce îmbină experienţa în avocatură de mai bine de 25 de ani cu pasiunea pentru această profesie, devenind astfel partenerul dumneavoastră de încredere încă de la prima consultatie.

Punem preţ pe relaţia cu clienţii noştri şi susţinem importanţa unei colaborări de lungă durată, cu acoperirea domeniilor precum dreptul muncii, dreptul afacerilor, drept societar, drept civil, dreptul muncii, drept penal, drept contravenţional, drept administrativ şi dreptul familiei. Lucrând în echipă, analizăm problema dumneavoastră din toate perspectivele şi ne asigurăm că veţi beneficia de consultanţă şi reprezentare la cel mai înalt nivel profesional.

Respectăm timpul clienţilor nostri, motiv pentru care avem parteneriate cu contabili, auditori, practicieni în insolvenţă, notari, executori judecătoreşti, experţi judiciari şi traducători.

service-04

Lucram cu cei mai buni

Iuhasz & Parteners are un personal selectat de avocați, care sunt pregătiți să răspundă la întrebări și să urmeze proiectele clienților lor în orice moment. Mai mult
service-03

Misiune

Dorim sa oferim cele mai bune servicii clienților noștri și să fim un partener strategic care adaugă valoare afacerilor acestora. Mai mult
service-05

Viziune

Profesioniștii noștri oferă soluții integrale clienților, angajându-se să vă pună la dispoziție un serviciu personalizat, competent și fiabil. Mai mult
Valori
  • Excelență
  • Integritate
  • Incredere
  • Confidențialitate
  • Independență
  • Angajamentul față de clienții
  • Onestitate
  • Transparență
  • Proactivitate

De ce sa ne alegi pe noi

De-a lungul carierei noastre am dezvoltat un portofoliu complet de servicii de asistență juridică, care ne permite să satisfacem nevoile clienților noștri.

Consultanța noastră proactivă, cuprinzătoare, ajută clienții noștri să obțină o evaluare corectă a situației lor și să ia decizii corecte la momentul potrivit.

Oferim o atenție profesională personalizată care vizează obținerea unor rezultate favorabile la costuri competitive pe piață.

Societatea noastră

Iuhasz & Parteners este o societate care oferă servicii juridice, recunoscută pentru istoria, excelența și etica profesională.

Oferim soluții juridice unor probleme specifice, evaluând contextul în care sunt prezentate. Studiul se distinge printr-un standard ridicat de confidențialitate.

Societatea noastră se angajează să ajute clienții să navigheze pe o piață globală în schimbare.

Iuhasz & Parteners oferă clienților sfaturi sofisticate și soluții creative și practice, în timp ce înțeleg peisajul juridic complet, practicile pieței, afacerile și obiectivele clienților.